راهنما

ذخیره و انتشار صفحه

مدیریت تغییرات، انتشار نسخه نهایی و بازگشت به حالت خصوصی.

تغییرات ایجادشده در ادیتور ابتدا به‌صورت Draft ذخیره می‌شوند تا قبل از انتشار نهایی بررسی و ویرایش شوند. با انتخاب گزینه Publish، نسخه منتشرشده سایت ایجاد می‌شود و در صورت نیاز می‌توانید با Unpublish صفحه را دوباره به حالت خصوصی بازگردانید.